Mikä on Deski.fi?


Deski.fi on Suomen edullisin tiedotuskanava*


Meillä on nyt tarjota Sinulle positiivinen uutinen. Olemme rakentaneet yksinkertaisen ja tehokkaan tiedotepalvelualustan, joka on maksutta käytössäsi vuoden 2024 loppuun saakka.
Riippumatta toimialasta tai yrityksesi koosta, voit saada runsaasti hyötyjä käyttämällä Deski.fi -tiedotejakelupalvelua.
Deski.fi:n avulla viestisi tavoittaa ammatti- ja freelancer-toimittajat, uutishuoneet, uutissivustot, bloggaajat ja sosiaalisen median verkostot.


Deski.fi on suomalainen tiedotuskanava

Onpa kohderyhmäsi täysin paikallinen tai koko kotimaamme kokoinen, on Deski.fi sinulle toimiva tiedostuskanava. Online-uutishuoneemme on rakennettu optimoiden suomalaisten toimittajien toiveita ja tarpeita. Deski.fi toimii sekä uutissivustoa että toimittajien ideasivustona. Deski.fi on myös 'toimittajan paras apulainen'.


Deski.fi on nyt ilmainen ja aina edullinen

Totta. Tiedotteen lähettäminen Deski.fi:n kautta on vuoden 2022 loppuun täysin ilmaista. Emme rajoita tiedotteittesi määrää tai kokoa, mutta annamme mielellämme parhaat vinkit tehokkaan tiedotteen laatimiseksi. Uutisesi julkaisemisesta päättävät eri medioiden toimittajat tarinasi perusteella, joten maksimaalisen näkyvyyden saavuttamiseksi kannattaa sisältöön todellakin panostaa.


Deski.fi on paljon meteliä vähällä vaivalla

Deski.fi sopii kaikenkokoisille toimijoille, yhdistyksille, yrityksille ja markkinointitoimistoille, jotka haluavat lisätä näkyvyyttään, tietoisuuttaan ja läsnäoloaan. Deski.fi auttaa Sinua tavoittamaan mahdollisimman suuren yleisön vähällä vaivalla.