Roll FM kevätohjelmisto satsaa suomirockiin

Pääkaupunkiseudulla ja netissä toimiva Roll FM-radiokanava satsaa touko-kesäkuun ajan vahvasti suomalaiseen ja suomenkieliseen rockmusiikkiin. Luvassa on muun muassa 16-osainen Manserock jäi soimaan -spektaakkeli, jossa Jari Korkin kirjoittama musiikkihistoriikki käydään läpi runsaan aiheeseen liittyvän musiikin kera. Äänikirjan lukee Jarkko Pajunen. Kyseessä on pakollinen oppimäärä jokaiselle suomirockin ystävälle!

Uutena ohjelmana starttaa lauantain alkuillassa kello 16-17 kuultava Suvanne@Lobby, jossa saksofonitaiturina tunnettu William Suvanne tapaa ajankohtaisia kotimaisia musiikkivieraita.

Roll FM:n ohjelmakalenteri on toki täynnä myös muita musiikinystäville tuttuja ohjelmia, joissa uskalletaan penkoa levylaareja ilman soittojalistoja ja musiikkipäällikön sanelua. Mukana ovat monet tutut tekijät, kuten Hurriganes-evankelista Jukka Hampunen, The Beatles-kirkon kappalainen Uuge Kojola, levykansien ja rock-valokuvauksen erikoismiehet Pasi Rytkönen ja Risto Vuorimies, wanhan roots-musiikin dynaaminen duo Urban & Turban, Poppikoulun priimus Kantri-Kerttu Valkonen, rockabillyn kaupparatsu Jykä Aartolahti ja artistihaastattelujen kalifi Peltsu-setä.

Ohjelmantekijäkaartiin voi tutustua tarkemmin osoitteessa https://www.rollfm.fi/juontajat/ ja viikottainen ohjelmakartta löytyy puolestaan täältä https://www.rollfm.fi/ohjelmat/.

Roll FM:n taajuus pääkaupunkiseudulla on 102,0MHz ja Haapavedellä 90,6MHz. Muualla tunnetussa maailmankaikkeudessa kanavaa voi kuunnella netin välityksellä osoitteesta rollfm.online tai näppärästi RadioPlayer-mobiilisovelluksella.

”Kanavalle on selvästi kysyntää, sillä kuulijamäärät ovat olleet nousussa kanavan perustamisesta lähtien ja edelliskaudella tehtiin uusi nettikuulijaennätys, joka kestää vertailun myös mediajättien omistamiin radiokanaviin nähden”, toteaa RollFM:n perustaja ja päätoimittaja Ari Rajala.

Anna vapaan musiikin voiman yllättää ja virkistää!

Lisätietoja:
www.rollfm.fi
ari.rajala@rollfm.fi
Tel 040 9693248