Kierrätys taipuu moneen!

Jokaisella naisella löytyy omia tai perittyjä koruja – ehjiä, rikkinäisiä ja muistorikkaita. Moni haaveilee, että näille koruille tulisi käyttöä tai ne saisi johonkin esille.

Loviisasta kotoisin olevat ystävättäret ryhtyivät koronan aikana kehittelemään koruromusta tauluja ja innostivat useita ystäviään tuomaan kursseille mukanaan yhden tai useampia käytöstä poistuneita koruja. Mummojen vanhat pukukorut ovat niitä, joita haluaa säilyttää, mutta käyttöä ei enää ole. Moni on ilahtunut siitä, että nämä muistorikkaat korut eivät loju enää pöytälaatikossa, vaan ne saavat uuden elämän ja päätyvät esille kotiin tai työpaikalle.

Käsityöläisten ja taiteilijoiden oma yhdistys Pro Kädentaitajat ry juhlii tänä keväänä Kukontorilla 10-vuotispäiviään. Yhdistykseen kuuluu satakunta jäsentä eri puolilta Suomea ja toiminta on monipuolista. Laadukkaita Suomessa valmistettuja käsitöitä sekä taide-esineitä on myynnissä Soma Shopissa. Jäsenet ovat aktiivisia kurssien vetäjiä sekä monissa tapahtumissa mukana.

Juhlinnan aloittavat Soma Shopissa minigalleriat, jossa jäsenet esittelevät tuotteitaan kahden viikon ajan.

Loviisalaiset Päivi Melamies ja Ann-Britt Felin-Aalto tuovat nähtäväksi Vintage-koruteoksia, uniikki korvakoruja ja kiiltäviä kasseja 16.4 – 29.4. Seuraavan kerran on mahdollisuus tutustua töihin ja tekniikkaan 3-4.5.24 Forumin käytävällä promotapahtumassa.

Soma Shop os. Yrjönkatu 29 / Kauppakeskus Forum Kukontori

www.somashop.fi

Päivi Melamies 040-5125508

Ann-Britt Felin-Aalto 0400-516032